Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@05:43:42 GMT

ماجرای مواجهه شیخ بهایی با صحنه آشتی گرگ و گوسفند

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۴۷۴۶۸

ماجرای مواجهه شیخ بهایی با صحنه آشتی گرگ و گوسفند

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام حبیب الله فرحزاد در آستان مقدس حضرت معصومه (س) اظهار داشت: آیت الله بهجت فرمودند راه رسیدن به خدا این است که محبت خدا در دل انسان جای بگیرد، انسان رنگ و بوی کسی که دوست دارد را می‌گیرد بنابراین محبت خدا راه میانبر است و برای رسیدن به محبت خدا فرمودند زیاد صلوات بر محمد و آل محمد بفرستید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در آیات و روایات سفارش به سیر و سفر شده است، گفت: سیر و سفر باید یا برای زیارت، یا کسب معاش و یا عبرت باشد که انسان آثار گذشتگان را ببیند و عبرت بگیرد و خوب است که انسان در سفرها به دیدار علما و اولیا خدا برود زیرا انسان در ملاقات با اولیای خدا چیزهایی را می‌بیند و می‌شنود که باعث عبرت و تقویت ایمان می‌شود.

کارشناس مذهبی حرم بانوی کرامت گفت: از شیخ بهایی نقل شده که گفتند در بیابانی می‌رفتم که چوپانی را دیدم در بیابان مشغول چرای حیوانات بود؛ همین که وقت اذان شد رو به آسمان کرد و از خدا خواست که از گوسفندان محافظت کند تا نماز بخواند شیخ بهایی می‌فرماید دیدم یگ گرگ آمد و از گوسفندان محافظت کرد تا او نمازش را خواند؛ شیخ بهایی می‌گوید من صبر کردم تا نمازش تمام شد بعد جلو رفتم و از او سوال کردم که از کی گرگ با گوسفند آشتی کرده؟ او گفت از وقتی من با خدا آشتی کردم.

وی با بیان اینکه انسان‌های زیادی در جاهای مختلف از اولیای خدا هستند، گفت: امیرالمؤمنین (ع) می‌فرمایند هیچ انسانی را تحقیر نکنید زیرا خدا ولیّ خود را در میان خلق مخفی کرده است بنابراین اینطور نیست که فقط انسان‌های تحصیل کرده انسان‌های خوبی باشند بلکه بسیاری از اولیا خدا از انسان‌های مکتب نرفته بودند.

فرحزاد با بیان اینکه ما نباید حقایق را به خاطر تمسخر برخی از انسان‌های نادان کتمان کنیم، گفت: در قرآن آمده است که سلیمان نبی با مورچه و هدهد حرف زدند و حتی مورچه سلیمان نبی را نصیحت کرد که حکومت دنیا بر باد است؛ بنابراین اینکه آیت الله بها الدینی نقل می‌کنند که عده‌ای گرگ را به نام امیرالمؤمنین (ع) قسم دادند و گرگ از حمله به آنها منصرف شد اصلاً بعید نیست زیرا اعتقاد ما این است که حیوانات درنده هم برخی از چیزها را می‌فهمند و به فرمان خدا عمل می‌کنند.

کد خبر 5358075

منبع: مهر

کلیدواژه: حوزه علمیه قرآن امیرالمؤمنین ع شیخ بهایی حرم حضرت معصومه س آیت الله بهجت قرآن فعالیت های قرآنی تهران انقلاب اسلامی ایران کتاب و کتابخوانی ایران سازمان تبلیغات اسلامی انقلاب قرآن کریم شیعه عاشورا قاسم سلیمانی دفاع مقدس مبلغان دینی شیخ بهایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۷۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، کتیبه مقبره شیخ بهاء الدین محمد معروف به شیخ بهایی بصورت کتیبه‌ای سنگی به طول ۲۷۰ و عرض ۷۰ سانتی متر و ضخامت ۴ سانتی متر بالای مقبره او در رواق شیخ بهایی به همت سازمان عمران و نگهداری حرم مطهر رضوی آماده و نصب شده است.

جنس این کتیبه اهدایی از سنگ مرمر سبز بدون رگه و در گوشه‌های آن تزئیناتی به صورت طلا کاری نیز انجام شده است تا جلوه‌ای شکوهمند به آن ببخشد.

در این کتیبه تاریخچه کوتاهی از زندگی این عالم پرآوازه که نقش بسزایی در توسعه حرم ملک پاسبان حضرت رضا (ع) داشته به صورت حجاری با روش سندبلاست با خطاطی استاد تعریفی و استاد توکلی آمده است و به معرفی تالیفات مهم، کار‌های برجسته و شاگردان مطرح وی پرداخته شده است.

حضور شیخ بهایی در حرم امام رضا (ع) فصلی درخشان در تاریخ این مکان مقدس است چراکه خدمات ارزشمند او در زمینه‌های مختلف، از معماری و عمران تا مدیریت و تولیت، این مکان را به یکی از زیباترین و با شکوه‌ترین اماکن مذهبی جهان تبدیل کرد.

از مسئولیت‌های شیخ بهایی در حرم مطهر حضرت رضا (ع) می‌توان به «معماری و ساخت گنبد، گلدسته و ایوان‌ها» و نیز مسئولیت روشنایی و مدیریت موقوفات اشاره کرد.

 ساخت ساعت آفتابی، تألیف کتاب‌های متعدد در مورد شخصیت علمی و فضایل حضرت رضا (ع) و نیز تدریس علوم مختلف در حرم مطهر رضوی از دیگر فعالیت‌های شیخ بهایی بوده است.

شیخ بهاءالدین محمد بن حسین عاملی معروف به شیخ بهایی (زاده ۱۵۷۱ در بعلبک، لبنان - درگذشته ۱۶۲۷ در اصفهان) دانشمند، عارف، شاعر، نویسنده، اخترشناس و معماری ایرانی-لبنانی بود که در علوم مختلفی از جمله ریاضیات، نجوم، فلسفه، معماری و موسیقی تبحر داشت و در زمان شاه عباس صفوی با مهاجرت به ایران، در دربار او به مقامات مهمی رسید.

محل مدفن شیخ بهایی در رواقی با نام خود این عالم است که در گذشته خود وی در آن محل تدریس داشته‌اند و مقبره او از شمال به صحن آزادی از جنوب به رواق امام خمینی (ره) از مشرق به رواق دارالعباده و از مغرب به رواق دارالزهد راه دارد.

دیگر خبرها

  • ضرورت تربیت و پرورش نیرو علیه استکبار جهانی
  • ترویج فرهنگ ایثار وشهادت بهترین ضربه به دشمن است
  • ادبیات مواجهه با دهه کرامت را متفاوت کنیم
  • کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی رونمایی و نصب شد
  • اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • رونمایی از کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی
  • امام خطر اسراییل و استکبار جهانی را به بشریت گوشزد کرد
  • عارف: باید مسئولانه در صحنه حضور داشت
  • حمایت نمایندگان مجلس از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا